Csomag

ajánlatok

Árak

Szolgáltatás csomagok

A csomagárakat befolyásoló egyéb tényezők

N

Fontos tudnod, hogy egy weboldal készítése nem csupán pár kattintásból áll. Ha így gondolod, nem én vagyok a munkára megfelelő embered. Egy igényes kivitelezésű, gyors és hatékony honlap elkészítéséhez idő kell.

N

Nem az a célom, hogy gyorsan összedobjak valamit és kezdhessem a következő munkát. Minden munkámra 100% garanciát vállalok, így mindent megteszek a maximális ügyfélelégedettség érdekében.

N

Megbeszéléstől függ, mennyire legyen egyedi a design. Igyekszem minden alkalommal tudatosan egyedivé tenni az oldalt. Természetesen az ügyfél kifejezett kérésére lehetőség van valamelyik Divi oldalelrendezés használatára is.

N

Az alapcsomagokban nincs benne a tartalom gyártása, hiszen ez időigényes feladat. Optimális esetben a megrendelő tudja a legtöbbet a saját vállalkozásáról, ezért a képi és szöveges anyagot is biztosítja.

N

Minden munkámra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. A honlap az igényeidnek megfelelően lesz kialakítva és az esetleges módosításokat is az észrevételeid alapján végzem el. Ha nem tudom elkészíteni az előzetesen megbeszélt igényeknek megfelelően a weboldalad, akkor minden kötelezettség nélkül elállhatsz a megrendeléstől. Tehát ha nem szeretnéd, akkor nem töltöm fel a tárhelyedre és megköszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget.

t

Maradt még kérdésed?

Kezdjük el a projektünket

+36 25 225 4955

}

H-P: 8.00 - 18.00

Visszahívhatlak?

Szeretnék beszélni Veled arról, hogyan tudjuk megvalósítani az együttműködésünket.
Várom az üzeneted.

12 + 4 =

p

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes számodra a szolgáltatásom, bátran töltsd ki és beszéljünk a felmerülő kérdéseidről. Ráérsz azután dönteni. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk.