Grafikai

megoldások

A vállalkozás arculata, üzleti identitása olyan vizuális elemek gyűjteményét jelenti, mint például a logók, betűtípusok, színek, amelyek a vállalkozás azonosításához, reklámozásához használhatók.

Véleményem szerint a legegyszerűbb a márkanevet könnyen megjegyezhető, jól olvasható formában megjeleníteni és így kialakítani egy tiszta, letisztult logót. Ennél sokkal fontosabb a tökéletes összhang minden megjelenési formánál, legyen az a honlap, egy FB hirdetés, árajánlat, hírlevél, bármi.

 

Mit tartalmaz a grafikai megoldások csomag?

N
előzetesen átbeszélünk mindent
N
segítség a vállalkozás arculatához illő stílus kialakításában, a képek, színek, betűtípusok kiválasztásában
N
logó terv: 2 variáció és 2 módosítási lehetőséggel
N
közösségi média oldalak profilkép és borítókép tervezés (max. 3 közösségi oldal, oldalanként 2 lehetséges variáció és 2 módosítási lehetőséggel)
N
e-mail aláírás terv (a létrehozott e-mail címekhez beállítva) 2 variáció és 2 módosítási lehetőséggel
a véglegesített arculati elemek alapján készített ajándék névjegykártya terv (2 oldalas 9x5méretben; QR kód nélkül) 2 variáció a választáshoz és 2 módosítási lehetőség
p
A csomag kizárólag a webdesign szolgáltatással együtt vehető igénybe.

Néhány munkám

Logó, favicon, weboldalakra egyedi ikonok, névjegykártya, e-mail aláírás, social media borítóképek, bejegyzés képek, prospektus videó beágyazással, termékképek digitális termékekhez, E-book borító és könyv.

Kezdjük el a projektünket

+36 25 225 4955

}

H-P: 8.00 - 18.00

Visszahívhatlak?

Szeretnék beszélni Veled arról, hogyan tudjuk megvalósítani az együttműködésünket.
Várom az üzeneted.

6 + 4 =

p

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes számodra a szolgáltatásom, bátran töltsd ki és beszéljünk a felmerülő kérdéseidről. Ráérsz azután dönteni. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk.