Gyakran ismételt kérdések

Valóban rögzített árakon dolgozol?

A leggyakoribb kérdés, ami minden közös munka kezdetekor elhangzik, hogy mennyibe kerül a projekt. Mindenki pontos árat szeretne tudni. De ahogy az üzleti modellek is eltérőek, úgy a megbízások is egyediek, nem egyforma munkaigényűek. A kivitelezők többsége pontos árat csak ajánlatkéréskor, a projekt konkrét ismeretében ad.

Ha eleged van már az ajánlatkérésekből, a “váratlan meglepetésekből” Neked valók a fix árképzésű megoldás csomagok.

A kivitelezés során olyan folyamatokat fejleszettem ki és ehhez olyan eszközöket választottam, amelyek lehetővé teszik, hogy fix árakkal dolgozzak. A webhelyek a WordPress használatával jönnek létre, a Divi témája a Divi építővel, szerkesztő eszközként.

Mikor tudsz kezdeni? Hogy állsz a határidőkkel?

Részemről attól függ, hogy éppen hány projekten dolgozom egyszerre, részedről pedig, hogy rendelkezésre állnak-e a megfelelő anyagok és beérkezett-e a választott csomag vételára.

Éppen ezért a jelentkezéskor megadott elérhetőségeiden felveszem Veled a kapcsolatot és egyeztetünk.

A vállalt határidőket igyekszem tartani, minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében. De természetesen ugyanezt a hozzáállást várom el a másik féltől is.

Mennyi ideig tart a projekt kivitelezése?

A projekttől függően változik, de általában egy-három hetet vesz igénybe. Amikor egyeztetünk adok egy becsült ütemtervet is, ha ennél gyorsabb elkészítésre lenne szükséged, akkor tudasd velem.

Egyedi fejlesztést vállalsz?

Nem, ebben az esetben nem én vagyok a megfelelő választás…

Kizárólag a WordPress keretrendszerével dolgozom és az Elegantthemes.com által fejlesztett prémium DIVI WordPress theme (sablon)-t használom.

Mikor és hogyan kell fizetni?

A kiválasztott csomag díját előre szükséges átutalnod.

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, alanyi mentesség miatt ÁFÁ-t nem tartalmaznak.

Az elvégzett munkáról minden esetben a magyar jogszabályoknak megfelelő, hiteles elektronikus számlát kapsz a megadott email-címedre.

Fontos!

A domain és tárhely vásárlás költsége nem része a csomagajánlataimnak. Ezek a tételek külön, a tárhelyszolgáltató részére fizetendő tételek. A domain és tárhely az ügyfél nevére kerül.

Külön költség továbbá minden olyan kiegészítő bővítmény megvásárlása, amely az ügyfél egyedi elképzeléseinek megvalósításához nélkülözhetetlen és harmadik fél számára fizetendő tételek. Ezek licenc joga és az erről készült számla az ügyfél nevére kerül.

Használhatom a saját logómat?

Természetesen.

Domain és tárhely vásárlás?

Ahhoz, hogy egy weboldal elérhető legyen az interneten, a nap 24 órájában, az év 365 napján, az egy elérhető webkiszolgálón kell üzemeltetni, amely mindenkor elérhető online. Ez a szolgáltatás éves díjat számít fel a weboldal méretétől és igényeitől függően. Ezt minden ügyfél maga dönti el és választja ki.

A saját jól bevált tárhelyszolgáltatómat tudom ajánlani. Oda szeretem az ügyfeleimet is vinni, mert ott tudom, mi hogyan működik és remek ügyfélszolgálatuk van.

Jutalékot nem kapok tőlük, egész egyszerűen csak egy elégedett felhasználó vagyok.

Van földrajzi korlátozás? Találkoznunk kell?

Egyik sem!. A szolgáltatásaim bárhonnan megrendelhetők. A digitális eszközöket bárhová eljuttatom.

A technológia lehetővé teszi a projektek telefonon, e-mailen és Skyp-on keresztüli menedzselését, így nem szükséges a személyes találkozó.

Tudom majd szerkeszteni frissíteni a honlapom?

Célom, hogy valamennyi ügyfelem magabiztosan tudja kezelni a saját honlapját. Ebbe természetesen beletartozik a tartalmak megváltoztatása (képek szövegek cseréje), új tartalmak létrehozása, valamint a keretrendszer és a kiegészítő bővítmények frissítése is.

Hogyan kezdjem el?

Ha érdekelnek a szolgáltatásaim, vedd fel velem a kapcsolatot és válaszolok minden kérdésedre. Ennyire egyszerű.

Miért válassz engem online marketinges céljaid megvalósításához?

Marketing tanácsadó, kivitelező, közgazdász és vállalkozó vagyok egy személyben és külső szemmel, vagyis objektíven látom a piacod, ill. a terméked/szolgáltatásod. Könnyebben meglátom a kiemelkedési, javulási lehetőségeket a vállalkozásodban.

Néhány érv, ha még nem győzött meg, amit itt látsz:
– sokoldalú képességek
– legújabb technológiákkal működtetem a marketinged
– sokat adok az önképzésre
– több ember bérét spórolod meg velem
– csinálom a marketinget, haladok a trendekkel

Ezen kívül számos más előnyöd származhat, ha velem dolgozol együtt…