Nem elég a szakmádban profinak lenned… 

Szakipari vállalkozóként
hogyan szeretnéd kialakítani a marketinged?

Legyél ott, ahol ügyfeleid keresnek

Manapság szinte mindenki az interneten keresi a szükséges vállalkozókat. Ez azt jelenti, hogy létfontosságú a szakipari vállalkozók online marketingje.

Állj meg egy pillanatra. Melyik versenytársad találná meg most a potenciális ügyfeled, ha online keresne a közeledben egy szakit?

Egyszerűen fogalmazva meg kell győződnöd róla, hogy bárhol megjelenik a vállalkozásod, ahol az emberek kereshetnek és meg kell könnyítened a számukra, hogy kapcsolatba léphessenek Veled, miután megtaláltak.

A szakipari weboldalak kereskedelmi értéke

Egy jól megtervezett weboldal, amely jó ár-érték arányú képeket, információkat szolgáltat és segíti a fogyasztókat abban, amit akarnak, óriási versenyelőnyt jelent a szakipari vállalkozások számára. 

Egy esztétikus és funkcionális honlap jelentős kereskedelmi eszköz:

N

rendkívül hatékony kirakat. A honlap információk tartalmazhatnak szolgáltatásokat, fényképeket az elvégzett munkákról, áttekintéseket, fizetési lehetőségeket, árakat, gyakorlatilag a vállalkozás minden fontos aspektusát.

N

a szakipari vállakozók számára, mint például egy vízvezeték-szerelő, villanyszerelő, burkoló, lakatos, ezermester, kertész és még sorolhatnánk a szakterület a legfontosabb kereskedelmi szolgáltatás. A weboldalukon sok hasznos információt fel tudnak tüntetni, és jól bemutathatják szakértelmüket.

N

a vállalkozás minden szolgáltatásáról információt nyújthat, amelyek jól elrendezhetők a könnyen navigálható oldalak között.

N

alapértelmezett kapcsolattartási pont az ügyfelekkel, az első kereséstől a tényleges vállalkozásig. Több szempontból is az üzlet helye.

Online marketing
a szakipari vállalkozások weboldal tervezéséhez 

A weboldal tervezése az üzleti siker egyik fő eleme. A szakipari vállalkozások számára az alábbi szempontokat figyelembe véve tervezem meg honlapjukat:

N

az ügyféllel közösen világosan meghatározzuk a vállalkozást és annak szogláltatásait, ezeket a weboldal kialakításában szisztematikusan figyelembe veszem. Például víz-, fűtés-, villanyszerelő vállalkozás esetén szolgáltatás lehet a beüzemelés, a javítás, karbantartás, sürgősségi ügyfélszolgálat stb.

N

a marketing kérdésekkel is foglalkozom az adott üzleti piacon. Egyes vállalkozásoknak több piaca is lehet szolgáltatásai számára. Van aki kizárólag helyi vállalkozó, de mások akár régiós, országos szinten is kínálnak szolgáltatásokat. Kritikus fontosságú annak biztosítása, hogy a honlap kialakítása lefedje a vállalkozás minden szempontját.

N

foglalkozom a honlap használatának felhasználói élményével is, biztosítva ezzel, hogy a weboldal megfelelő működjön és jó felhasználói élményt nyújtson.

N

a jó megjelenítés és esztétikai értékek biztosítása érdekében folyamatosan konzultálok a tartalmi igényekről 

Inspirációk

szakipari vállalkozások weboldal tervezéséhez

Divi elrendezések az Elegantthemes-től

Kezdjük el a projektünket

+36 25 225 4955

}

H-P: 8.00 - 18.00

Visszahívhatlak?

Szeretnék beszélni Veled arról, hogyan tudjuk megvalósítani az együttműködésünket.
Várom az üzeneted.

6 + 14 =

p

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes számodra a szolgáltatásom, bátran töltsd ki és beszéljünk a felmerülő kérdéseidről. Ráérsz azután dönteni. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk.