Rólam

Tellerné Jakab Ildikó vagyok a szakmunkamarketing.hu alapító tulajdonosa. Marketing tanácsadó, kivitelező, közgazdász és vállalkozó vagyok egy személyben.

Küldetésem, hogy segítsek azoknak a szakmai vállalkozásoknak egyszerűbbé tenni a digitális dolgokat, akik szeretnének vevőszerző online jelenlétet kiépíteni, de egy nagy ügynökséget nem engedhetnek meg maguknak.

Azért döntöttem, hogy szabadúszó online vállalkozó leszek, mert a magam főnöke akartam lenni. Szeretem a munkámat, ezt biztosan észreveszed, amikor elkezdesz velem dolgozni. A feladatok és kihívások sokfélesége a legnagyobb motivációm és a személyes fejlődésem fő mozgatórugója.

A formális oktatáson kívül egyéb oktatás keretében folytattam tanulmányokat online marketing, webdesign, vállalkozásindítás, közösségi média hirdetés, chatbot építés témákban.

A naprakészség egyik módjaként olyan csoportokhoz tartozom, amelyek célja a legfrissebb technológiákról és megoldásokról szóló hírek és vélemények megosztása.

Szeretek olyan rendszereket használni, amelyek segítenek a feladatok automatizálásában. Ez időt és több feladatot takaríthat meg, miközben minőségi munkát készítek.

Mi különböztet meg

Full funnel marketingkivitelezőként a mikro- és kisvállalkozások számára megfizethető weboldaltervezésre szakosodtam. Egyben tudok Neked számos szolgáltatást nyújtani, amivel több embert vagy egy ügynökséget kellene megbíznod.

Meghallgatlak és együttműködő partner vagyok, nem Neked, hanem Veled együtt dolgozom a sikeredért.

{

Eltölthetsz hónapokat, akár még éveket is azzal, hogy kitaláld, mi hogyan működik. De azt az időt sosem kapod vissza...

Tellerné Jakab Ildikó | kisvállalkozói online jelenlét tanácsadó és kivitelező