Nem elég a szakmádban profinak lenned…

Ügyvédként
hogyan szeretnéd kialakítani a marketinged?

Legyél ott, ahol ügyfeleid keresnek

Elmúltak azok az idők, amikor egyszerűen elég volt, hogy válaszolt egy telefonhívásra. Ma már erős online jelenlétre van szükség. Egy olyan weboldalra, amely megkülönbözteti  az ügyvédi irodát a versenytársaktól, felhívja az ügyfelek figyelmét és arra készteti a látogatókat, hogy kapcsolatba lépjenek a céggel.

Ha egy irodának nincs elérhető információval rendelkező honlapja, akkor a potenciális ügyfelek másik ügyvédet fognak keresni.

Az ügyvédek számára a professzionális weboldaltervezés olyan eszköz, amellyel szolgáltatásai megbízhatónak és tiszteletteljesnek tekinthetők.

Építsd meg a hitelességed

N

A jó weboldal informatív és egyszerű, tartalmaz minden fontos információt, ezáltal bizalmat kelt az érdeklődőben. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az első benyomás sosem a személyes találkozáskor kezdődik, hanem amikor a potenciális ügyfél felkeresi az ügyvédi iroda weboldalát.

N

A leendő ügyfelek elsősorban azt akarják tudni, mielőtt kapcsolatba lépnének egy ügyvéddel, hogy megvan-e az a készség és a szakértelem, hogy a legjobban szolgálják érdekeiket.

N

A blogolás az ügyvédek számára márkaépítés szempontjából előnyös. A kiváló minőségű tartalom bizalmat teremt és bemutatja az ügyvéd szakértelmét. Megfelelő tartalommarketing stratégiával piacvezetővé teheti jogi cégét. A hatékony ügyvédek weboldala olyan tartalmakat is kidolgoz, amely olyan jogi kérdésekre is válaszol, amely a látogatók választ akarnak kapni. A kérdések egyértelmű megválaszolásával a cég hitelességet fog létrehozni, kapcsolatot alakít ki a látogatóival és közelebb hozza őket ahhoz, hogy érdeklődőből ügyfelekké váljanak.

Online marketing
a jogi szakemberek weboldal tervezéséhez

A helyes ügyvédi weboldal tervezés elengedhetetlen, ha versenyelőnyre akar szert tenni. A honlapnak észszerűnek kell lennie a célközönség számára, egyértelmű navigálással, és meg kell tudni győznie azokat a potenciális ügyfeleket, hogy az az ügyvéd vagy, aki képviseli az érdekeiket.

N

Weboldal-fejlesztésem célja az esztétika és a funkcionalitás ötvözése. Egyaránt fontos, hogy tükrözze az ügyvédi iroda arculatát, ugyanakkor minden eszközön is jól kell megjelennie. Ez az oka annak, hogy az érzékeny tervezés kulcsfontosságú legyen, különösen, mivel sok látogató a mobilján keres információkat.

N

A potenciális ügyfelek szeretnének többet megtudni az ügyvédről, aki képviseli érdekeiket. Speciális oldalakat készítek minden szolgáltatáshoz. Sok ügyvédi irodának több szakterülete van, vagy különféle szolgáltatásokat kínál. Például azok akik a családi jogra szakosodtak, válási szolgáltatásokat, házassági vagy házastársi megállapodásokat, ingatlan adásvételi vagy gyámsági megállapodásokat kínálhatnak. A célom az, hogy ezeket a szolgáltatásokat kereső emberek minél gyorsabban megtalálják. A legjobb eredmény elérése érdekében minden egyes szolgáltatást egyértelművé kell tenni, egyszerű, átlátható navigációval.

N

foglalkozom a honlap használatának felhasználói élményével is, biztosítva ezzel, hogy a weboldal megfelelő működjön és jó felhasználói élményt nyújtson.

N

a jó megjelenítés és esztétikai értékek biztosítása érdekében folyamatosan konzultálok a tartalmi igényekről. Célom egy olyan honlap létrehozása, amely valóban képviseli a jogi szaktudást és arra készteti az ügyfeleket, hogy kapcsolatba lépjenek az irodával.

Inspirációk

ügyvédek weboldal tervezéséhez

Divi elrendezések az Elegantthemes-től

Kezdjük el a projektünket

+36 25 225 4955

}

H-P: 8.00 - 18.00

Visszahívhatlak?

Szeretnék beszélni Veled arról, hogyan tudjuk megvalósítani az együttműködésünket.
Várom az üzeneted.

6 + 6 =

p

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes számodra a szolgáltatásom, bátran töltsd ki és beszéljünk a felmerülő kérdéseidről. Ráérsz azután dönteni. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk.